2019-06-07

GIBCAs mottagning i Venedig 2019

 

venedig_lisa

Konstnärslistan presenterades i Venedig

Under mottagningen inför den 10:e upplagan av Göteborgs Internationella Konstbiennal tillkännagavs för första gången de medverkande konstnärerna. Curatorerna Lisa Rosendahl (GIBCA) och Hilde Methiand (LIAF) presenterade de båda biennalernas program och tematiker. Kvällen fortsatte sedan med en performance av Nils Beck Silas Henriksen, ett video- och dj set av Eric Magassa och Club Addis Dakar och ett DJ-set av Björn Torske. 

Mottagningen fungerar som en mötesplats för nationella och internationella aktörer, professionella såväl som press och är en viktig del i arbetet med att skapa intresse för den svenska samtidskonstscenen, för Göteborgs kulturliv och Västra Götalandsregionen. 

Med stöd av: Västra Götalandsregionen, Göteborg 2021